Huono kuva kun otettu niin kaukaa. Tuo punainen tuossa keskellä koskea on kanootti ...tai mitä siitä on jäljellä. Sen tarina on seuraavanlainen:

Mieheni ja lapseni vuokrasivat sukulaistensa kanssa kanootit ja lähtivät laskemaan koskia. Meidän poppoo ei ollut aikaisemmin laskenut koskia, hyvä kun olivat kanootin edes nähneet. Mielissään sitten lähtivät melomaan, isä ja 12-vuotias poikamme. Kuva on otettu juuri ensimmäisen kosken yläpäästä.Muutama kanootti oli jo kosken laskenut ja odottelivat seuraavia kosken alapäässä.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että kanootti törmäsi sivuttain ensimmäiseen kiveen, halkesi ja melojat joutuivat hyiseen veteen (toukokuussa). Ja ei muuta kuin vuolaan virran mukana 300 metriä alaspäin. Oli kuulemma ollut hurjaa kyytiä. Onneksi selvisivät kutakuinkin ehjin nahoin. (Jopa muutaman euron uudet crocsit pysyi jalassa ) Pojalla polvet mustelmilla ja näki muutaman yön painajaisia.

Jälkeenpäin kuulimme, että juuri tuo kivi oli syksyllä lisätty koskeen, muutaman muun kiven kanssa, ja korkeammalta taholta oli tullut määräys poistaa kiviä, sillä ne olivat liian vaarallisia koskenlaskuun. Myös tämä kivi oli poistettavien listalla.

Muistakaa kun lähdette melomaan tai soutelemaan: LAITTAKAA liivit päälle, melotessa myös kypärä. En tiedä miten näille melojille olisi käynyt, jos niitä ei olisi ollut.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Ensi kesänä uusi yritys. Kanootin vuokrausyrityksen omistaja sanoi kylläkin, että kannattaa tulla vähän myöhemmin kesällä, niin ei ole niin kylmää vettä kuin toukokuussa